hits

Jakten på den perfekte brudekjolen

Da var vi endelig gift! Den 4.August blei vi mann og kone❤️ for en fantastisk dag det var!❤️ Rett å slett perfekt! 

Men veien fram til et perfekt bryllup har ikke hvært like knirkefri.

De starta med at eg skulle finne min drømme kjole som eg skulle få gifte meg i. men det viste seg at det var ikke så lett som man skulle tro!

Eg var jo veldig usikker på hvordan det var å prøv kjoler når eg hadde stomi, så eg skulle no bare ringe til brudesalongen for å undersøke.

I tefefon sammtalen presanterte eg meg å fortalte at ag hadde stomi (utlakt tarm), og at eg lurte på hvordan det var med prøving av kjoler? 

Svare eg fikk fra salongen va : vi vil helst ikke at du skal prøve kjolen ,med mindre du skal kjøpe den.. Eg blei så paff å lei meg at eg bare la på røret. 

Eg blei sittanes å føle på en forferdelig følelse av eg at eg kommer aldrig til å bli godtatt som den eg e,med den stomien.                     

Men tenk at dem ville ikke at eg skulle prøve kjolen med mindre eg hadde tenkt å kjøpe den.. så fordi at eg har stomi så kan ikke eg få prøve kjola som alle andre? Eg blei så sint å lei meg at eg kjente at eg ville ikke lenger dra å prøve noen kjola noen plass. Eg ville ikke utsette meg skjørl for å få slengt det i tryne igjen. 

Noen uke etter hadde eg bestemt meg for å bestille kjole på nett, i håp om at den skulle passe.

Eg var innom alle nettbutikka som solgte brudekjola. men det var vanskelig med mål å størrelsa, så mens eg no satt dær i fortvilelsen kom det opp en annonse på Facebook om brudekjole utleie i harstsd (Dress to impress by Jakobsen). Så etter at eg hadde klart å mote meg opp, så bestemte meg for å prøve å ringe.. ting kunne jo ikke akkorat bli verre en ka dem allerede var så.

Så da ringte eg til dress to impress by Jakobsen. I andre enden av telefonrøret traff eg ei veldig hyggelige dame. Eg presenterte meg og fortalte at eg hadde utlakt tarm å eg lurte på om det var mulig for meg å prøve kjola selvom eg hadde stomi.. 

Det blei stille i andre sia av tlf røret før ho braste ut : men kjære deg det er da vel ikke noe problem! Å e du e redd for lekkasje fra stomien så tar vi omså å teipe en brødpose over. Sa ho med en myk å trygg latter i stemmen, som gjorde meg så sykt letta å glad!

Tenk eg skulle endelig få prøve kjola som eg hadde drømt om fra eg va ei lita jente! 

En av de største tingan for en dame før bryllupet e jo det å skulle finne seg kjole til den store dagen. 

Dagen kom da vi satte oss i bilen å kjørte i 3 1/2 time til Evenskjer på jakt etter drømme kjolen.(virkelig værd det!)

Vell framme blei eg og min mor tatt imot av eier  Nina og datteren hennes Lisa.    

Butikken hadde de åpnet bare for oss da vi kom. de hadde ordnet både noe godt å drikke og spise på til oss. Så vi blei sikkeligs varta opp! Det var virkelig en så ubeskrivelig herlig følelse, følete meg som reine prinsessa! 

dav

Vi så på mage forskjellige kjola før vi starta å prøve, først prøvde vi noen sånne kjoler som eg hadde sett for meg at eg ønska å gå i. Men eg fant fort ut at det passa jo ikke. Men da damene fikk frie tøyler til å finne en kjole som de trodde kom til å passe ,så tok det ikke lange Tia før eg sto med tåran i øyan. Eg følte meg så vakker og nydelig som eg aldrig har følt meg før! Dem hadde funnet den perfekte kjolen med de perfekte snittan i forhold til fasongen min å stomie. Den var bare helt nydelig! Eg e så glad å takknemmelig for at eg fikk en så god opplevelse til slutt, kunne ikke hvært for uten! 

 

Så da endte brudekjole leitinga heldigvis godt, takket være Dress to impress by Jakobsen i Harstad, føle eg må få takke dokker atter en gang for en fantastisk opplevelse og takk for at dokker ser meg for den eg e å ikke posen eg har på magen! ❤️ Dokker gjorde hele opplevelsen perfekt! Virkelig gla eg fikk oppleve det å finne drømmekjolen ❤️

 

Så dokker som skal gifte dokker så anbefaler eg med hele mitt hjerte å dra innom dress to innpress by Jakobsen i Harstad! For et utvalg og flinke servicenstilte dame som kan jobben sin ❤️

2 kommentarer

Ida Marie Ness

16.08.2018 kl.13:15

åååh det var ikke dette jeg forventet meg å lese da jeg klikket inn! For en trist og solskinns historie i et! For en idiotisk brudesalong!!!!!!!!! kjenner jeg blir skikkelig forbannet på dine vegne. Takk og lov for at du er sterk og ikke gav opp og noe enda bedre kom din vei. Du så absolutt helt fantastisk ut på dagen din <3

Caroline Mariell Pedersen

16.08.2018 kl.14:53

Ida Marie Ness: ja, var nokk ei mening med det! Kunne ikke fått en bedre opplevelse en på dress to impress ? var helt fantastisk!
Synes du? Tusen hjertelig takk for det ? ha en flott dag videre!:)

Skriv en ny kommentar

Caroline Mariell Pedersen

Caroline Mariell Pedersen

25, Kåfjord

Eg e ei Dama i fra kåfjord,i Troms. Eg gifta med med verden herligste mann 4.august 2018. Vi e foreldra til verdens herligste jente på 8år. Eg leve med en kronisk sykdom som hete Morbus crohn, eg har fått utlakt tarm å må leve med det resten av livet. Eg ønske å dele mine erfaringer og min hverdag med dokker!:) Kontakt : Carolinesolum92@outlook.com

Kategorier

Arkiv