hits

Når det blir lekkasje på stomien.

God dag kjære lesera

Idag bestemte eg meg for å bake litt. Etter heving så skulle dem i oven å dær skulle de står i 25-30min. 

Sto å beskua dem da dem begynt å få litt farge å kjente løsten på dem bare blei større å støtte. Men så kjenne eg at eg blei våt på magen.. Jo da va det stomien som hadde bestemt at den skulle faen ødelegge detta!

Så eg måtte springe på badet å bytte på stomien. Mens eg står der så har eg no glemt helt de hornan som sto i oven,så eg blei no stående å sortere skitten tøyet.. Helt til lukta av svidde horn kom snikende inn på badet.

Eg tok løpefart inn på kjøkkenet å hiv opp ovnsdøra, Røyken bare sto opp.. Å da eg så hornan blei eg så skuffa! Sånn som skjer men surt alikavell! Skal bestandig skje når eg holder på med Nokka som kreve oppmerksomhet, for ellers skjer det ikke.! Typisk hæ? 

 Hornan var ikke til å redde så måtte dem leve det lykkelige liv i matsøppla før dem havne i boksen ute, å dær blir de liggende til dem blir henta å videre kremert.

2 kommentarer

Thea

13.01.2018 kl.14:47

Det var i alle fall bra at du kom på de og fikk tatt de ut av ovnen før det begynte å brenne.. Det kunne endt veldig dårlig.

Caroline Mariell Pedersen

13.01.2018 kl.16:19

Thea: ja, sant det! Da man sir shit hapends?? sånn bokstavelig talt ??

Skriv en ny kommentar

Caroline Mariell Pedersen

Caroline Mariell Pedersen

25, Kåfjord

Eg e ei Dama i fra kåfjord,i Troms. Eg gifta med med verden herligste mann 4.august 2018. Vi e foreldra til verdens herligste jente på 8år. Eg leve med en kronisk sykdom som hete Morbus crohn, eg har fått utlakt tarm å må leve med det resten av livet. Eg ønske å dele mine erfaringer og min hverdag med dokker!:) Kontakt : Carolinesolum92@outlook.com

Kategorier

Arkiv