hits

Kan man få vekk apstinenser, med trening?

God mårrn kjære lesere! 

No sia nyttår har eg bestemt meg for å endre på lifsstilen min ihåp om at det kan bedre magen!

Etter som eg igår ringte å sa fra meg opprasjonen å har lakt det på hylla så e eg veldig innstilt på å stå på å gjøre mitt beste for å få en bedre lifskvalitet.

Eg har jo en del medesina eg må trappe forsiktig ned hvær gang eg kommer fra sykehuset, for det skal så høye doser til for at kroppen reagere.

De tre siste gangene eg har havnet inn på sykehuset så har eg kommet til samme plass i nedtrappnings systemet, da ned til 30mg om dagen..

Så både eg å min kjære har spekulert egentlig ganske lenge om det kan være slik at magen låser seg pgr apstinenser. For det er så merkelig at eg skal klare å trappe meg ned til 30mg alle de tre siste gangen.. Legene på sykehuset har ikke noe svar på det, å kan ikke si men sikkerhet at det ikke er det.

Så det e hværd et forsøk å prøve å få trappet vekk alt av medesinen , Tror du ikke? 

Eg skal sefølgelig ikke styre dette selv, men i samarbeid med lege og hjemmetjenesten!  Så eg tenke detta e en god plass å starte på!

Eg kan jo ikke si at eg har hvært noe sporty person av meg tidligere, å siden eg blei ufør så har eg mere eller mindre sotte hjemme. Så hvær gang eg har begynt å kjenne at magen er på tur til å bli verre så har eg egentlig bare venta på at den har blitt så ille at eg må på sykehuset.. Så når man bare sitt å vendte så e det veldig lett å kjenne på apstinensa som kommer, som frx:heteslag, frysninger, skjelvinger, uro i kroppen osv. 

Så eg tenke som så at framover no så skal eg  rikelig endre på hele detta rutine greia! 

Eg skal prøve e å finne noe som Kan ta vekk tankan fra apstinensan og agetrøbbel. Eg håpe eg kan oppnå å finne noe annet å fokusere på når det begynner å slå til i magen.

Så det første blir å komme seg opp fra sofaen å komme seg ut i på tur i frisk luft. Tura å egentrening har eg tenkt til å starte med. For eg tenke om eg klare det,  så kansje eg klare å flytte fokusere over på en slite kroppen, såpass ut at den ikke kjenne på de apstinensan!

Det høres veldig logisk i mitt hode, så no gjeller det bare å gjennomføre!

startet alerede 01.01.18 så satte meg detta målet, så hvær dag har det blitt 1-2 spaserturer å egen trening. Å så langt så bra!

Har du noe erfaring med å få trappe ned medesinen eller lignene som har gitt deg apstinenser? Hva har du gjort for å komme deg gjennom det? Hvordan holde motivasjonen oppe? Tar gjerne imot tips! 

<3 klem fra meg, ha en fin dag <3 

2 kommentarer

Ali 1

11.01.2018 kl.17:17

Apetitten aukar når ein brukar kroppen,og mat blir ofte hovudtema,Så med tia vert du nok hekta på endorfin,som er kroppens eige smertestillande morfin.

Eg Ynskjer deg lykke til.Mvh.Ali 1.

Caroline Mariell Pedersen

11.01.2018 kl.17:56

Ali 1: ja det har du nokk rett i, men heller endokrin en morfin ??

Skriv en ny kommentar

Caroline Mariell Pedersen

Caroline Mariell Pedersen

25, Kåfjord

Eg e ei Dama i fra kåfjord,i Troms. Eg gifta med med verden herligste mann 4.august 2018. Vi e foreldra til verdens herligste jente på 8år. Eg leve med en kronisk sykdom som hete Morbus crohn, eg har fått utlakt tarm å må leve med det resten av livet. Eg ønske å dele mine erfaringer og min hverdag med dokker!:) Kontakt : Carolinesolum92@outlook.com

Kategorier

Arkiv