hits

De siste mnd har hvært tung!

Riktig godt nytt år alle sammen! 

Som dokker vet så skulle eg oppereres i Oslo før jul. Men da eg kom ned dit så ble opprasjon forflyttet til januar pgr, lite kapasitet på intensive dær dem skulle overvåke meg etter opprasjonen. Så eg reiste hjem samme dagen. 

Da eg reiste hjem så følte eg egentlig at det var ei mening med det hele.. Kansje var det ikke meninga at eg skulle oppereres? No har eg fått ny innkalling til opprasjon  den 15.01.18. Med en anbefaling av Legan at eg tenke ekstra godt igjennom om det e Nokka eg virkelig vill. For det er ingen garanti for at det blir vellykket å at eg blir bra. Kan faktisk bli verre.

Klart eg vil ta opprasjonen om eg hadde hvis at eg kom til å bli bedre, men no e eg veldig usikker! Føle liksom det e ille nokk no om det ikke skulle bli verre. Klart det kan jo gå bra å eg kan kansje bli bedre, men skal eg risikere det?

Enkelte tror det e Nokka Hokks pokkus opprasjon men det e det virkelig ikke. Det e en risiko opprasjon uten noen garanti..  

Samtidig så e eg livredd for at det skal gå galt å at alt blir verre. Da tenke eg at da kan eg like greit leve som eg gjør no. Sefølgelig e det andre ting eg kan prøve før eg legg meg under kniven som kan hjelpe meg til en bedre livskvalitet. For detta finnes det ingen bruksanvisning med. Så tenke at eg burde prøve det før eg eventuelt opperere. For opprasjon kan eg jo ta Kati som helst. Å kansje e dem kommet litt lengere i forskninga å finner nye metoder å nye svar.

Nei må tenke grundig gjennom detta en ekstra gang.. God helg alle sammen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Caroline Mariell Pedersen

Caroline Mariell Pedersen

25, Kåfjord

Eg e ei Dama i fra kåfjord,i Troms. Eg gifta med med verden herligste mann 4.august 2018. Vi e foreldra til verdens herligste jente på 8år. Eg leve med en kronisk sykdom som hete Morbus crohn, eg har fått utlakt tarm å må leve med det resten av livet. Eg ønske å dele mine erfaringer og min hverdag med dokker!:) Kontakt : Carolinesolum92@outlook.com

Kategorier

Arkiv