hits

No e dagen eg har venta på så lenge snart hær!

Hei kjære lesera!♡ 

For 3 dager siden fikk eg brev I posten fra A-hus. Det var innkalling for innleggelse og undersøkelser. Når eg åpna brevet å skjønte at no skjer det nokka så blei eg nesten litt redd og veldig letta! For detta betyr så utrolig mye! Det har hvært et så stort ønske å håp for meg, å endelig skjer det! No e dagen snart hær! E mit siste håp,på å kunne bli bedre! Så alt eg kan gjøre no e å håpe på at dem kan gjøre nokka, å at dem ser ei løsning på detta mage problemet mitt, det ville betyd alt for meg! 

Mamma skal reise nedover med meg på søndagen, å mandagen legges eg inn! Så godt å ha ho med sørover,for detta blir en tøff reise for meg!  Kan bli den beste eller den verste! 

Skal holde dokker opptatt under turen! Håpe dokker får ei fin helg alle sammen! Ta vare på hværandre! ♡ 

 

2 kommentarer

Beate E

22.09.2017 kl.20:09

Åå Caroline❤ Masse lykke til! Håpe det ordne seg for deg på en eller anna måte. God tur nedover. Masse gla i deg!

Caroline Mariell Pedersen

24.09.2017 kl.10:28

Beate E: tusen takk <3 gla i deg å

Skriv en ny kommentar

Caroline Mariell Pedersen

Caroline Mariell Pedersen

25, Kåfjord

Eg e ei Dama i fra kåfjord,i Troms. Eg gifta med med verden herligste mann 4.august 2018. Vi e foreldra til verdens herligste jente på 8år. Eg leve med en kronisk sykdom som hete Morbus crohn, eg har fått utlakt tarm å må leve med det resten av livet. Eg ønske å dele mine erfaringer og min hverdag med dokker!:) Kontakt : Carolinesolum92@outlook.com

Kategorier

Arkiv