hits

Har leger låv å behandle pasienter slik?

Hei alle sammen! 

Igår løsna magen for fullt og eg kom hjem igår kveld. Eg va så sliten igår da eg kom hjem at eg orka ikke skrive noe innlegg. 

Igår etter eg hadde dratt fra sykehuset, så fikk eg tlf fra legen fra sykehuset. Han lurte på koffer eg ønska å få en vurdering fra en lege I Oslo.  Han presiserte at han trodde ikke dem kom til å hjelpe meg, å at eg måtte ikke tro at dem hadde andre medesina I Oslo som kunne gjøre meg bra.  

 Nei det kan no være men dem kan ha anna kunskap! Dem har holdt på I 3 år no uten å gjort nokka som har gitt megen bedre lifskvalitet! Eller tro på at eg noen gang kommer til å få det.. men han skulle no sende den henvisning. 

Eg blei helt paff av hele samtalen. Tenk å si nokka sånn til en pasient.en som slit så mye. Eg mene no dem burde vært mere samarbeidsvillig om det e andre med anna kunnskap som kan hjelpe meg, for dem har no ikke klart det på 3 år. 

No håpe eg bare på det beste...

 

4 kommentarer

due

27.07.2017 kl.00:15

Forferdelig :( Nei de har ikke lov til å si sånt...... Kanskje på tide at du bytter lege?

Caroline Mariell Pedersen

27.07.2017 kl.21:07

due: er lege fra avdeling på sykehuset så blir vanskelig.
Men skal til Oslo snart å da håper eg at ting kan få en litt annen lyd?

vic2orias.blogg.no

27.07.2017 kl.14:36

Noen er så høy på seg selv og mener de har eierskap over makt,viktig at du får en sekundær vurdering av en annen lege,vi ser en økende ukultur blant leger og særlig innenfor psykiatrien som er kjent for å stjele til seg andre grupper av pasienter særlig med somatisk lidelse og eier null samarbeid med resten av helsevesenet de sender heller ikke sine pasienter videre til vurdering..så hvis jeg var deg ville jeg fått til en sekundær vurdering et annet sted!

Caroline Mariell Pedersen

27.07.2017 kl.21:06

vic2orias.blogg.no: ja det er slik det er desverre! Er nokk ikke bare meg som sliter å har det sånn!
Henvisning til Oslo er nå sendt så venter bare svar no?

Skriv en ny kommentar

Caroline Mariell Pedersen

Caroline Mariell Pedersen

25, Kåfjord

Eg e ei Dama i fra kåfjord,i Troms. Eg gifta med med verden herligste mann 4.august 2018. Vi e foreldra til verdens herligste jente på 8år. Eg leve med en kronisk sykdom som hete Morbus crohn, eg har fått utlakt tarm å må leve med det resten av livet. Eg ønske å dele mine erfaringer og min hverdag med dokker!:) Kontakt : Carolinesolum92@outlook.com

Kategorier

Arkiv