hits

Når nålen kommer, så forsvinner blodet.

Skulle tro man blei vant med å få nåler stukket I seg, men eg synes det bare blir verre og verre for hvær gang. No har anestesien slutta å stikke meg I Arman fordi eg e så oppstukket dær og de får ikke inn veneflon dær,  ikke med ultralyd heller :/  det har hvært så ille at vi har har hvært oppe I 67 stikk på en dag.. Da så eg ikke ut! Det var på Arman, fotan, lår,legga og halsen! 

Så no har dem begynt å stikke I fotan, å dær e det virkelig ikke nokka behagelig å få veneflon! Å enda må man være forsiktig når man går så man ikke ødelegger den..  så no blir eg ligge stille ei stund;p så no skal anestesien se om dem får tid til å sette veneport i armen. Da går den I hovedåra fra armen og inn til hjerte. Da kan den ligge noen uke så man slepp å bli stukket hvær dag!  

Har du fobi mot nåle?  Kor synes du det e verst å stikke?  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Caroline Mariell Solum

Caroline Mariell Solum

25, Kåfjord

Eg e ei jente på 24år, som bor i kåfjord i troms. Er forlovet å vi har en nydelig datter på 7 år. Eg leve med en kronisk sykdom som hete Morbus crohn, som også har ført til at eg no har hatt stomi i ett år og må leve med dette resten av livet. Eg ønske å dele mine erfaringer og min hverdag med dokker!:) Kontakt : Carolinesolum92@outlook.com

Kategorier

Arkiv