hits

Da havna eg på sykehuset..

God kveld alle sammen <3 

Igår ble magen min mye verre,  så eg dro til legen. Etter å ha undersøkt meg betente han at eg skulle inn med ambulanse. Høy puls, litt laft blodtrykk og ingen tarmlyda. Da vi hadde kjøret Cr 30 min I ambulansen så blei magen plutselig mye verre, det begynte å svi I magen og eg fikk en "kul" nede I magen på høyre side.. ambulanse personellet bestemte seg for å ringe inn til AMK for å gi status å høre om vi kunne få helikopter Inn å hente meg. Så da blei det helikopter inn til tromsø.  

Eg va I rønken når eg kom inn, men har ikke fått svar enda. Det er vikara over alt hær no som det e ferie.  Men regner med at om det hadde hvært nokka lifstruanes så hadde det vel fått gitt fortere. 

Eg e veldig sliten å trøtt no, så skal prøve å få kvile litt <3 ha en fin dag alle sammen♡

4 kommentarer

due

22.07.2017 kl.21:56

Oi! Dette var trist å lese. God bedring <3 Håper at dette går fint .....

Caroline Mariell Pedersen

22.07.2017 kl.23:17

due: Tusen takk for det :-)

hverdagslivetivollen

22.07.2017 kl.23:15

Åh huff da... masse god bedring :)

Caroline Mariell Pedersen

22.07.2017 kl.23:18

hverdagslivetivollen:Tusen takk for det :-)

Skriv en ny kommentar

Caroline Mariell Pedersen

Caroline Mariell Pedersen

25, Kåfjord

Eg e ei Dama i fra kåfjord,i Troms. Eg gifta med med verden herligste mann 4.august 2018. Vi e foreldra til verdens herligste jente på 8år. Eg leve med en kronisk sykdom som hete Morbus crohn, eg har fått utlakt tarm å må leve med det resten av livet. Eg ønske å dele mine erfaringer og min hverdag med dokker!:) Kontakt : Carolinesolum92@outlook.com

Kategorier

Arkiv