hits

En hylles til våres flotte ambulansepersonell!

God dag alle lesera dær ute! 

Noen som eg synes man høre alt for lite om, og får alt for lite skryt av den jobben dem gjør,så må det Være det fantastiske ambulanse personellet som vi har rundt oss! 

Tenk for en jobb dem gjør! Dem kommer oss til utsetting når vi trenger dem! Dem trøste,pleie, gir trygghet og omsorg! 

Alle de gangene eg har blitt sendt med ambulanse til tromsø så har eg blitt så godt ivaretatt av ambulanse personellet! Eg bor i en liten bygd i kåfjord komune, å når man vet hvem de fleste er, så kjenner man gjerne igjen ambulanse personellet . Eg har tenkt flere ganga at:herremin dem må bli lei av å kjøre meg til både lege og sykehus,dem må bli lei av at det e det samme hvær gang", men nei! Dem går inn med like stor innsats og vilje hvær gang! Dem tar det altid alvorlig å det e ingen tvil. Dem behandle meg like godt hvær gang! Dem støtte meg gjennom et helt helvetet med smerter gjennom 2 timer som det tar til sykehuset, det e altig forståelse og ei hand å holde I!  

Eg takke dem hvær gang for at dem e så fantastisk, men da sir dem at det e jobben demmes men for meg som pasient e det mye mere en det! Eg kan ikke forklare kor mye det betyr for meg å bli møtt av dokker når eg har det vont, når dokker altig støtte meg og får meg trykt fram. Eg hadde nokk ikke hvært hær idag hadde det ikke hvært for dokkers fantastiske innsats! Eg e evig takknemlig for den jobben dokker Gjør, å at dokker e så fantastisk som dokker e, hvær og en av dokker! 

Dokker e helta I livet mitt, å I mange andres! Eg sett virkelig pris på at vi har dokker! Så takk igjen for at dokker e hær for alle oss som trenger dokker <3 

 

4 kommentarer

23.07.2017 kl.21:13

😊

Caroline Mariell Pedersen

23.07.2017 kl.21:21

Anonym: ????

Mona Isabella Hendry

24.07.2017 kl.00:55

Applaus til dem. De fortjener mye mer skrytt enn det de får ja!

Caroline Mariell Pedersen

24.07.2017 kl.00:58

Mona Isabella Hendry: det skal være sikkert og vist!

Skriv en ny kommentar

Caroline Mariell Pedersen

Caroline Mariell Pedersen

25, Kåfjord

Eg e ei Dama i fra kåfjord,i Troms. Eg gifta med med verden herligste mann 4.august 2018. Vi e foreldra til verdens herligste jente på 8år. Eg leve med en kronisk sykdom som hete Morbus crohn, eg har fått utlakt tarm å må leve med det resten av livet. Eg ønske å dele mine erfaringer og min hverdag med dokker!:) Kontakt : Carolinesolum92@outlook.com

Kategorier

Arkiv