hits

Det e så trist, blir rett å slett forbanna.

God mandag alle sammen<3

I helga hat eg fått mail fra 3 forskjellige damer, som har fortalt meg om deres historier og hva de har opplevd. Hvordan de har blitt behandle av leger, pasient skade erstatning, sykehus,norsk helsevesen osv. Å eg e rett å slett rystet! 

Kordan kan en lege gjøre feil å det bare blir dekt over, eller aldrig notert ned? 

Om du blir utsatt for skade eller feil under en opprasjon, burde ikke det da stå I sjonalen I detaljer hva som har skjedd? Etter å ha gått gjennom feil eller skade etter en opprasjon, må man virkelig "slåss for å få en erstatning man har krav på? Hvis du har blir så feilbehandlet at du aldrig mere kan jobbe, er det liksom greit å bare glemme det da? Tenk på all inntekt man miste, ekstra utgifter etter feil, medesiner,bandasjer osv. Å ikke får man spart opp pasjon, man går glipp av så mye.. Nei penga e ikke alt Vær I verden, men Man kommer seg ingen vei uten. Eg får så vont av alle som plages å har det sånn, for eg vet akkorat hvordan det er! Å eg unne virkelig ingen det! 

Eg har selv hatt extra utgifter til bandasjer, medesiner, klær, laken, sengeklær,  seng, rens osv, listen er lang.. enda har Man hus,forsikringer og mat som skal kjøpes å alt annet som kommer opp på. Så eg skjønne folk e fortvilt!  

Så at man da på toppen må gå gjennom hele systemet å ende I retten for å få rettferdighet, synes eg e helt på tryne! 

Eg har ikke tenkt å gi meg, for rett skal være rett! Ikke kan eg jobbe mere, e blitt 100% ufør, inn å ut av sykehus cr 1 gang i mnd. Livet mitt e blitt ødelat rett å slett! Det e så tungt å tenke på at hadde bare ikke denne feilen skjedd så kunne eg hatt en bedre lifskvalitet å lifsglede en det eg har idag. eg håpe detta ordne seg til slutt, uansett hvor lang tid det måtte ta! Å eg håpe alle dær ute som e utsatt for skade eller feilbehandling ikke gir seg, men fortsette å "slåss" for dere selv<3 

Tusen takk til alle dere 3 damene som kontaktet meg I helgen! Eg følte virkelig hvær eneste en av dokker! Eg e så glad for å kunne få prate med andre I samme situasjon! Godt å føle at man kan hjelpe hværandre <3 dokker vet kem dokker e <3 stå på! 

Klem Fra meg! Ta vare på hværande  <3 

2 kommentarer

vic2orias.blogg.no

17.07.2017 kl.16:19

Utrolig bra skrevet,er utrolig viktig å ikke gi opp,har selv en sak liggende inne hos NPE(norsk pasient skadeerstartning )og venter på spendt på svar,jeg ble selv utsatt for skadet,gitt feildiagnose,feil medisinering dette pågikk i en årrekke!

kommer aldri til å gi opp kampen for rettferdighet. .

Caroline Mariell Pedersen

17.07.2017 kl.21:34

vic2orias.blogg.no: het forferdelig! Tro hvor mange vi er.. skummelt å tenke på..
Masse lykke til! Håpe det går din vei? stå på!:)

Skriv en ny kommentar

Caroline Mariell Pedersen

Caroline Mariell Pedersen

25, Kåfjord

Eg e ei Dama i fra kåfjord,i Troms. Eg gifta med med verden herligste mann 4.august 2018. Vi e foreldra til verdens herligste jente på 8år. Eg leve med en kronisk sykdom som hete Morbus crohn, eg har fått utlakt tarm å må leve med det resten av livet. Eg ønske å dele mine erfaringer og min hverdag med dokker!:) Kontakt : Carolinesolum92@outlook.com

Kategorier

Arkiv