hits

Var I baseng I går

God fredags kveld alle sammen!:-) 

No e vi på kjøtta å har oss en liten ferie hos svigers:-) så koselig å være hær!  Lite dekning å det e så idylliskt hær!  Været e ikke det beste men vi kose oss forde:-)  e desverre ikke så ofte vi e hær, så veldig godt å være hær når vi ført kommer! E så avslappende å ingen stress hær, å det kjennes på kroppen:-) 

 

Igår va vi på bytur I Harstad. Vi gikk litt I byen å jentungen fant flamingo lysan ho har ønska seg ei stund!:-) så ho blei fornøyd!


 

Etter det dro vi på grottebadet å bada litt!:) eg va veldig usikker på om eg skulle tørre å bade og på hvordan det skulle bli å dusje men alle andre.  I garderoben gikk det greit, helt til vi kom inn I dusjen.. Da fikk eg mange rare/ekle blikk, men eg hadde bestemt meg Før at det ikke skulle gå inn på meg, så eg smilte bare tilbake. Det va ingen som sa noe,men man så lett på blikkan at man blei dømt. Men da eg begynte trekke meg tilbake så ser sigrid på meg å sir : Mamma du e så vakker <3 eg ga ho en klem å sa Tusen takk jenta mi, eg e så gla I deg du nydelige jenta mi. Eg bare smilte å hevde hodet å gikk ut I basenget. Eg valgte å ha badedrakt på meg, siden eg ikke følte meg så trygg. Å det gikk kjempe bra!:-) stomien holdt bra så neste gang eg skal I baseng så e eg ikke I tvil på at det blir å gå bra!:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Caroline Mariell Pedersen

Caroline Mariell Pedersen

25, Kåfjord

Eg e ei Dama i fra kåfjord,i Troms. Eg gifta med med verden herligste mann 4.august 2018. Vi e foreldra til verdens herligste jente på 8år. Eg leve med en kronisk sykdom som hete Morbus crohn, eg har fått utlakt tarm å må leve med det resten av livet. Eg ønske å dele mine erfaringer og min hverdag med dokker!:) Kontakt : Carolinesolum92@outlook.com

Kategorier

Arkiv