hits

Snart på tur hjem!♡

God kveld alle sammen ♡

Nå ikveld koblet vi vekk smertepumpe å gikk over til tabeletter I nedtrappingen. 

Siden det er høye doser smertelindring som må til for å ta smertene når eg har det som verst, så er det viktig at eg trapper de ned sakte og rolig.

Om eg bare bråslutter på de så får eg fult av apstinenser, som frx. Kaldsvetting, skjelving, hetetokter, smerter osv.  Så det er veldig greit at det gjøres sakte å rolig så eg slipper å havne inn igjen pågrund av det. 

Så nå er hjemreisen I sikte 😄♡ Blir nokk å dra hjem til mine kjære imorgen, å godt skal det bli! 😊 

Nå skal eg prøve en ny strategi for å holde magen I sjakk, å at eg kan hindre så mye stopp å slik. 

Eg har satt meg et mål på å komme meg ut hvær dag å holde meg I bevegelse å starte med egen trening 2-3 ganger I uken!  Har sikkelig trua på at det skal eg klare! Kjenne eg e sikkelig motivert for å klare dette, & at våren er hær gjør det bare så mye enklere å skulle komme seg ut på tur, når det er så nydelig Vær ute!:-)

Håpe dokker har hatt en fin dag alle sammen, no skal eg ta kveld hær så tia går fortere til eg e hjemme med mine kjære igjen <3

God natt ♡Take Care ♡ 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Caroline Mariell Pedersen

Caroline Mariell Pedersen

25, Kåfjord

Eg e ei Dama i fra kåfjord,i Troms. Eg gifta med med verden herligste mann 4.august 2018. Vi e foreldra til verdens herligste jente på 8år. Eg leve med en kronisk sykdom som hete Morbus crohn, eg har fått utlakt tarm å må leve med det resten av livet. Eg ønske å dele mine erfaringer og min hverdag med dokker!:) Kontakt : Carolinesolum92@outlook.com

Kategorier

Arkiv