hits

kor e hjelpa når man treng den?!

Eg fant ut at i Oslo har dem begynt med ett prøve prosjekt, noe som hete titanstomi.. Noe som kunne gjort livstilen min bedre! Sykepleierne skrev ut dette i papirformat til legene. Legan hær viste ikke ka det va.. Legan hadde ikke skjekka opp om titanstomi, dem hadde ikke orka lese om det engang.. Dem mente at det va for dårlig taiming å sende meg noen andre plassa, sia eg e begynt på behandlinga mot chrons i endetarmen.. For det hadde dem jobba så mye for at eg skulle få! Å at endetarmen sia den var betent så va det ingen som kom til å ville opperere nokka i magen min..
 Eg skjønne jo tydeliger at dem har gjort alvorlige feil med meg hær sia dem ikke vil sende meg videre... Hallo? Ka sku endetarmen som står helt for seg skjørl ha med å opperere i magen å gjøre? Eg skjønne at No e det bare unnskyldninger for å få meg bort er detta. Å dem begynne å bli redd..
 For hær gjør dem ikke nokka for at eg skal kunne bli bedre å få en bedre livs kvalitet! Måtte det komme ett mirakel å ta meg til Oslo! 

 

http://www.kirurgen.no/fagstoff/gastrokirurgi/titaninplantat-ved-kontinent-ileostomi

5 kommentarer

Tore

23.01.2016 kl.13:59

Synes synd på dæ. Men du vet vi har fritt sykehusvalg. Her i Norge så du bestemmer er sjøl hvor du vil behandles. Tore

Caroline Mariell Pedersen

23.01.2016 kl.22:43

Tore: Hei, ja vet det, men det gjelder ikke når du er inne akutt.. Fastlegen søker meg dit!:)

Pia

23.01.2016 kl.23:45

Snakk med fastlegen din eller ring 800 HELSE (800 43 573) hvis du ønsker veiledning eller råd om bytte av behandlingssted.

Berit Fjeldheim

28.01.2016 kl.11:51

Jeg føler med deg! Har hatt kjent morbus Crohn siden 1992. Har ikkehatt så forferdelige smerter, men den siste måneden har det tiltatt! Orker knapt å gå, da skrittene forplanter seg til tarmregionen. Skal til sondenedleggelse 2. februar. Håper å bli frisk til kjæresten min og jeg skal ut på reise til Thailand, har aldri vært der, jeg er nå 70 år, og liker ikke disse smertene, trodde jeg skulle få noen gode år på slutten av livet! Og - det skal jeg ha!!!

Caroline Mariell Pedersen

29.01.2016 kl.15:06

Berit Fjeldheim: Hei kjære Berit! Så fælt at du skulle plages med smerter nå! Håper virkelig du blir frisk til dere skal på tur til Thailand! Å at dere får en flott tur uten smerter! Eg skrysse fingra å tær å håpe at du blir bedre å får det smertefritt, for disse smertene er fæle! ? klem fra meg til deg og god tur!

Skriv en ny kommentar

Caroline Mariell Pedersen

Caroline Mariell Pedersen

25, Kåfjord

Eg e ei Dama i fra kåfjord,i Troms. Eg gifta med med verden herligste mann 4.august 2018. Vi e foreldra til verdens herligste jente på 8år. Eg leve med en kronisk sykdom som hete Morbus crohn, eg har fått utlakt tarm å må leve med det resten av livet. Eg ønske å dele mine erfaringer og min hverdag med dokker!:) Kontakt : Carolinesolum92@outlook.com

Kategorier

Arkiv