hits

TØFFE TIDER!

..

Hei alle kjære blogg lesere! Lenge siden det har hvært noe blogg innlegg fra meg, grunden e rett å slett at eg har ikke orket å prioritere det..Fra eg kom hjem fra sykehuset så har eg hvert mye hos legen,blant annet med gule stafylokokka i opprasjons såret og at det revnet enkelte plasser.men det e bra nå:) Formen har variert dag fra dag, å kjenne virkelig at kroppen e sliten etter den siste opprasjonen.


Å på Tirsdag skjedde det "utrulige", Eg havna på sykehuset igjen.. Å hær ligg eg enda. Eg havna inn etter at det hadde hvært stopp på stomien\ tarmen i 2 daga, da eg bare kasta opp all mat å drikke eg fikk i meg.. Har hvært i flere rønkena, men bildan der flotte ut.. Så både legan og eg klør oss i hode å lurer på hva som kan være galt. Magen er håven å store smerter og ingen produksjon. Men idag har det kommet litt luft på stomien så nå håper eg å ber om at magen blir bra igjen!

så vi får se hva som skjer!?2 kommentarer

idabirgitte

31.08.2015 kl.06:31

Det var ikke bra! Får håpe det snart endrer seg, er ikke kjekt å være der hele tiden! Masse god bedring ❤️

Caroline Mariell Pedersen

31.08.2015 kl.08:19

idabirgitte: Ja!<3 det er sant!
Tusen hjertelig <3

Skriv en ny kommentar

Caroline Mariell Pedersen

Caroline Mariell Pedersen

25, Kåfjord

Eg e ei Dama i fra kåfjord,i Troms. Eg gifta med med verden herligste mann 4.august 2018. Vi e foreldra til verdens herligste jente på 8år. Eg leve med en kronisk sykdom som hete Morbus crohn, eg har fått utlakt tarm å må leve med det resten av livet. Eg ønske å dele mine erfaringer og min hverdag med dokker!:) Kontakt : Carolinesolum92@outlook.com

Kategorier

Arkiv